Aanbevelingen en ervaringen

Hieronder vind je een aantal korte persoonlijke ervaringen van enkele van mijn patiënten.

Na een avondwandeling in de buurt liep ik langs de praktijk van Erika en vond dit een mooie aanleiding om de volgende dag een afspraak te maken omdat ik al maanden erg vermoeid en benauwd was. Ik heb Erika ervaren als een heldere, integere behandelaar die in een veilige, ontspannen sfeer werkt. Ze geeft al vragend inzicht […]

Boukje

De behandelingen van Erika Sarucco zijn bijzonder prettig. Zij neemt ruim de tijd en aandacht voor je. En kan bij vele klachten veel verlichting bieden. Ik ging voor stress en nog wat andere kwalen. Elke keer voel je duidelijk het verschil. Veel beter en veel meer ruimte en rust in je hoofd en lichaam. De […]

Marjolein

Ik wil je heel hartelijk danken voor jouw gesprekken en je behandeling. Hierdoor heb ik de zet gekregen om weer een stap naar voren te doen. Dank voor je hulp, ik ga met frisse moed de toekomst tegemoet.

Mirjam

Ik wou even zeggen dat je healing echt geweldig doorwerkt… ben er erg blij mee 🙂

Anne

Ik ga steeds beter naar mijn lichaam luisteren, ik voel me vol energie en geniet van vandaag. Heerlijk, er is echt een last van mijn schouder, ik voel het! Dank je.

Liesbeth

Ik kwam bij Erika via via nadat ik gestrand was als gevolg van een enorme burn out. Wat een opluchting en ontspanning gaven de behandelingen. Ik kwam er als herboren vandaan.

Marco

Na jouw behandeling voel ik me altijd weer geweldig en dat blijft ook een tijdje zo. Ik vind het dan ook geen probleem om hier 1,5 uur voor te moeten rijden.

Marleen

Het gaat steeds beter met me. Voel me sterker. Ik ga voor vertrouwen en ben het leven weer op aan het pakken. Nog bedankt voor je ondersteuning waar ik veel aan heb gehad!!!

Cindy

Na de diagnose uitgezaaide kanker ben ik tegen de verwachting van de artsen in na bijna 5 jaar nog in leven. De behandelingen (chemo en radiotherapie) sloegen goed aan en de tumoren zijn min of meer onder controle. Ik was alleen zo verschrikkelijk moe. Voordat ik bij Erika kwam kon ik alleen de hele dag […]

M.